divendres, 3 de març de 2017

LA COOPERACIÓ, UNA BONA EINA

Avui a l'entrar del pati, hem estat fent una gran reflexió sobre el que haviem vist al teatre a primera hora del matí i quines eren les sensacions i sentiments que teniem. (Havia hagut uns malentesos al pati). Veient que no podiem treballar si estem uns enfadats, altres preocupats i altres no sabiem què passava. Hem vist uns cortometratges que ens explicaven les mateixes coses que sentiem, que patiem i que necessitem aprendre.
Acontinuació teniu els links d'aquests cortometratges
EL PONT
CONVIVÈNCIA
EL VALOR DE LOS AMIGOS
Com a part més pràctica vam sortir al pati amb les nostres cadires i haviem d'aconseguir arribar fins a un punt del pati sense "baixar-nos" del nostre pont particular. Per a la qual cosa necessitàvem ser forts com a grup.
La primera experiència ha set aquesta:
Com es veu, hi ha diferencia entre l'organització d'un grup i de l'altre. Pot ser ens falta recordar que som un grup i que ens necessitem tots. 

Feim unes aclaracions i recordatoris a veure si millorem.

El resultat ha millorat moltíssim, veritat? Anem endavant!
Ara es veuen dos grups forts. Tots responsables amb les seves feines. Alguns fins i tot han aconseguit una millor estratègia. Què hi passarà quan algú pren la iniciativa i és per a millor del grup? Ho accepten?En aquest darrer, es pot veure que sempre ens podem fixar en els altres per a millorar. En aquest cas, el grup que va començar pitjor, sense consens finalment i amb l'ajuda de tots, tenien més camí fet correcte, per la qual cosa l'altre equip els va agafar com a model per millorar ells també.
Enhorabona equips!🙌


1 comentari:

  1. Molt bons els curts i molt interessant l'activitat en grup. És molt important que s'adonin de la importància de treballar en equip.

    ResponElimina