dijous, 22 de desembre de 2016

DIA DE NADAL A L'ESCOLA

Bones tardes famílies, 

Avui hem celebrat el dia de Nadal a l'escola. Hem anat a lliurar les nostres cartes als patges reials plenes de desitjos per al nou any. Després, hem menjat xocolata calenteta amb bescuit i hem pogut gaudir d'una hora de pati compartit amb els companys d'infantil i primària. Finalment hem cantat les nadales amb els nostres companys de cicle inicial.

S'ha acabat el trimestre. Ara toca descansar i gaudir d'unes merescudes vacances i recarregar piles per al nou trimestre que segur vindrà carregadet de nous aprenentatges i experiències enriquidores. BON NADAL A TOTS, FELIÇ ANY NOU I ENS VEIEM A LA TORNADA!! 

dimecres, 21 de desembre de 2016

Bon dia a tots, aquesta entrada al bloc és amb l'unic objectiu de comentar-vos que pot ser no dinin gaire. Ja que a classe han menjat i begut molt.
Gràcies per les vostres aportacions.

diumenge, 18 de desembre de 2016

VISITA DEL TIO DE NA NAIARA

El divendres ens va visitar en Jose Manuel, el tio de na Naiara, acompanyat de n'Ana. Ell és dentista, i ella higienista dental, i ens van explicar entre altres coses el nom de les dents i les funcions diferents de cada un. A més a més a través de l'experiment que ens havia proposat, i que vam fer a principi de la setmana vam poder entendre la importància de rentar-nos bé les dents després de cada àpat. Rentar-se bé les dents, vol dir, raspallar-se-les durant 3 minuts. Per a la qual cosa ens va sugerir que la millor manera és escoltar la cançó que més ens agradi mentre ens les rentam. VISITA DEL DENTISTA on PhotoPeach Els experiments van ser: Al primer recipent vam posar coca cola i un ou bullit. Després d'aquestos dies la closca estava desfeta totalment. Al segon recipient hi vam posar un ou bullit cobert de vinagre. Després d'aquestos dies la closca havia desaparegut, la membrana de l'ou semblava de goma. I finalment al tercer recipient vam posar un ou bullit cobert per aigua i llaminadures. La closca també s'havia dissolt.

dijous, 15 de desembre de 2016

CONCERT A L'ESCOLA

Ahir vam gaudir d'un concert que els mestres del conservatori de música dels instruments de flauta travesera, fagot, trompa i clarinet ens vam fer! Ens va encantar, sobre tot quan escoltàrem a la Pantera Rosa, els Simpsons i Stars Wars. Mireu i escolteu!

dilluns, 12 de desembre de 2016

ENTREGA DE NOTES

Estimades families!
Estan posades les llistes per a recollir les notes del primer trimestre a l'entrada de l'edifici de primària, per favor, apunteu-vos.

Gràcies, Eva.