dijous, 26 de febrer de 2015

dilluns, 23 de febrer de 2015

Treball en grup

Aquesta darrera setmana hem estat fent un treball en grup. Continuant el nostre projecte del animals, cada grup havia de triar una animal i escriure totes les seves característiques. Aquest treball ens ha servit per aprendre també a arribar a acords, repartir la feina, acceptar opinions dels altres... 
Durant aquesta setmana cada grup exposarà el seu animal oralment davant els seus companys. dimarts, 17 de febrer de 2015

Aniversari de na Celia

Hola! Avui hem celebrat l'aniversari de na Celia. Ens ha convidat a esmorzar un pastís de xocolata amb lacasitos! Moltes felicitats!!

divendres, 13 de febrer de 2015

Xerrada sobre les tortugues

Avui ha vingut na Verònica del CREM (Centre de Recuperacions d'Especies Marines) a fer-nos una xerrada sobre les tortugues marines. Hem après un munt de coses noves!

Gràcies Verònica, ha estat molt interessant i divertit!

I hem vist un petit vídeo sobre la vida de les tortugues i tots els perills que es troban al llarg de la seva vida:
Carnestoltes!!!!

Ens ho hem passat molt bé!

dimecres, 11 de febrer de 2015

Rei Carnestoltes

Durant aquesta setmana el rei Carnestoltes ha passat per la nostra classe a veure si portàvem el que ell ens demanava el dia anterior. 
Cada dia hem complert, quasi tots dúiem una cosa al cap, una a la cintura i una coll. I els que no duien res??? Doncs els hem amagat sota la taula!!! Però el rei Carnestoltes és tan simpàtic que al final s'ha fet una foto amb tots nosaltres!dimarts, 10 de febrer de 2015

Treballem amb ordinadors

Bona tarda,
avui hem anat a la sala d'ordinadors. Hem jugat a un joc molt divertit mentre que apreniem vocabulari en català i com s'escrivia. 

A la dreta del bloc teniu jocs nous, on els nens i nenes podem repassar continguts que treballem a classe. Qualsevol moment que tingueu a casa, doncs ja sabeu, a jugar amb els jocs del bloc de la classe!!
dimecres, 4 de febrer de 2015

Aniversari d'en Leo

Avui hem celebrat l'aniversari d'en Leo. Ens ha convidat a madalenes de xocolata amb llaminadures. Riquíssimes!

dimarts, 3 de febrer de 2015

Xerrada papà de n'Adrià

Avui ha vingut el papà de n'Adrià a parlar-nos del animals que viuen a Eivissa. Ens ha ensenyat fotos de peixos, de rèptils, d'insectes... Ens ha explicat un munt de coses interessants, ha dut ossos, dents i fins i tot una medusa! Moltes gràcies Xavi!